Portfolio

Rinta-Kurikan Ratsutila 2014-2018, perustaja

Perustin ratsastuskoulun uudelle paikkakunnalle ilman laajaa verkostoa. Onnistuessani hankkimaan ensimmäiset asiakkaani, aloin hyödyntää verkostoitumista asiakashankinnassa, joka osoittautui erittäin toimivaksi tavaksi. Lopulta sain itse keskittyä vain palvelujen tarjoamiseen, sillä asiakkaani suosittelivat minua eteenpäin, eikä minun tarvinnut käyttää aikaani myyntiin. Asiakkaani koostuivat aina pienistä lapsista aikuisiin saakka. Tein tiivistä yhteistyötä mm. sosiaalitoimen, lastensuojelun, sekä kehitysvammaisten tukipalveluiden kanssa. Palveluja joita tarjosin, olivat ohjatut ratsastustunnit, kurssit, koulutukset, leirit ja tapahtumat.

Järjestösihteeri 2018

Toimin järjestösihteerinä Invalidiliiton jäsenyhdistyksessä, jossa toimistotöiden lisäksi toimin mm. digikouluttajana, sekä sivuston ja somen vastuuhenkilönä. Järjestötyö ja hallitustyöskentely tulivat hyvin tutuiksi.

Kesäkahvila Rengin Tupa, perustaja

Perustin haaveilemani kahvilan, jonka ydinajatuksena oli saattaa ihmiset lähelle vanhan ajan rauhoittavaa tunnelmaa hektisessä arjessaan. Kahvila tarjosi leivonnaisia ja pihapiirissä olevat kotieläimet kanoineen, hevosineen, kaneineen, lampaineen ja kissoineen olivat asiakkaiden ihasteltavina ja ruokittavina. Järjestin myös vanhan ajan teemapäiviä, joissa vieraili aina paljon ihmisiä. Kahvilan avajaiset houkuttelivat paikalle yli 200 vierailijaa ja lehdet kirjoittivat Rengin Tuvasta useita juttuja.

Projektipäällikkö Trainee 2017, BSTR Luova Konttori Oy

Toimin projektipäällikkö traineena markkinointitoimistossa, jossa tehtäviini kuului yritysten markkinoinnin suunnittelu, kampanjoiden suunnittelu ja toteutus, sisällön tuotanto, asiakkuuksien hoito, uusasiakashankinta, sivustojen päivitys (Weboost ja WordPress), digitaalisen viestinnän suunnittelu ja somemarkkinointi.

Myyntityö ja asiakaspalvelutehtävät

Minulla on laaja-alaista myyntityön ja asiakaspalvelun osaamista, sillä olen työskennellyt yrittäjänä, urheiluliikkeen myyjänä, kahvilatyöntekijänä, kuin leirintäalueen asiakaspalvelijana. Myyntityötaitoni ovat kehittyneet jo lapsesta, sillä olen yrittäjäperheen kasvatti ja lapsuuden kiertänyt vanhempieni mukana myymässä tuotteitamme markkinoilla, messuilla ja tapahtumissa. Digitaalisten kanavien hyödyntäminen myynnissä on yksi vahva osaamisalueeni.

Markkinoinnin suunnittelu, somemarkkinointi ja kampanjat

Vaikuttajakampanja suomalaiselle elintarvikeyritykselle

Suunnittelimme yritykselle syyskampanjan, jonka ideoinnissa olin vahvasti mukana. Tavoitteena oli tuoda tunnettuutta tuotteelle uudessa kohderyhmässä. Päädyimme toteuttamaan kampanjan tubettaja ja bloggaaja yhteistyössä, jonka käytännön toteutuksen sain hoitaa itse. Hankin yhteistyökumppanin blogiportaalista, jonka kanssa valitsimme sopivat tubettajat ja bloggaajat toteuttamaan kampanjaa. Huolehdin yhteistyön kulusta kaikkien tahojen välillä, aina kampanjan päätöskeskusteluun saakka. Kampanja oli onnistunut ja saavutimme hyvät näkyvyysluvut. Vaikuttajakampanja oli uusi positiivinen kokemus yritykselle. He ovat tämän jälkeen toteuttaneet useita vaikuttajakampanjoita.

Suomalaisen vaatebrändin markkinointisuunnitelma ja tuotekuvaukset

Olen tehnyt yritykselle markkinointisuunnitelman vuodelle 2018. Olen suunnitellut tuotekuvauksia ja myös kuvannut tuotteita itse materiaaliksi somemarkkinointia varten. Lisäksi suunnittelin yritykselle somesisältökalenterin.

Sivustojen luominen, päivitys ja sisällön tuotanto

Olen päivittänyt useiden yritysten sivustoja, tuottaen niihin sisältöjä. Olen luonut myös uusia kotisivuja WordPress-alustalle. Sisällön tuottaminen on minulle luontevaa ja omaksun helposti erilaiset viestintätyylit.

Olen kirjoittanut yhdistyslehteen lehtiartikkeleja, sekä yritysblogiin tekstejä. Kirjoitin myös neljän vuoden ajan lifestyleblogia nimeltä Kartano Keltainen. Somesisältöä olen tuottanut monille yrityksille vuosien varrella yksittäisistä postauksista pidempiin projekteihin.

Kotimaisen juuston valmistajan someviestintä ja joulukampanja

Olen suunnitellut ja toteuttanut yrityksen Facebook-markkinointia. Kuvasin myös sisältöä postauksiin, sekä suunnittelin tuotekuvauksia. Facebookpostauksia tuotin 4kpl/vk, joista osa sponsorointia käyttäen. Suunnittelin ja kirjoitin yrityksen WordPress-alustaiselle sivustolle sisältöjä.

Suunnittelin yritykselle joulukampanjan ja käsikirjoitin videomateriaalin, jonka kuvasi sekä editoi tiimimme kuvaaja. Hoidin myös käytännön järjestelyt ja olin kuvauksissa mukana.

Jääkiekkoseuran markkinointisuunnitelma ja mainosmateriaalien suunnittelu

Tein kahdelle eri jääkiekkoseuralle markkinointisuunnitelman, sekä suunnittelin mainosmateriaaleja heidän somekanaviinsa, sekä sivustoille.

Workshopit

Olen ollut järjestämässä eri organisaatioille Workshoppeja, joissa olemme haastaneet työyhteisön treenaamaan luovuuttaan eri harjoitteilla ja löytämään sitä kautta mm. ydinviestin markkinoinnin tueksi. Workshopit ovat oivallinen tapa parantaa myös henkilöstön tiimiytymistä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: