Blogi


Liity blogini sisäpiiriin!

Tilaa uusi sisältö suoraan postilaatikkoosi!

Miten luoda tukiverkosto ympärillesi?

Tukiverkoston tärkeydestä puhutaan paljon ja sen puutteellisuus hankaloittaa elämäämme monella tapaa. Omaa tukiverkostoa tulee pohdittua tilanteissa, kun esimerkiksi perheeseen syntyy ensimmäinen lapsi. Myös muutto uudelle paikkakunnalle tai uuteen maahan saa miettimään, mistä löytää apua ja tukea tarvittaessa.  Jokainen meistä tarvitsee luotettavia ystäviä, tukea ja turvaa elämämme varrella. Elämä kuljettaa meitä, eikä vanhat ystävyyssuhteet ole ainaJatka lukemista ”Miten luoda tukiverkosto ympärillesi?”

Mitä on työntekijälähettilyys?

Ihmiset kiinnostavat Ihmiset ovat kiinnostuneita ihmisistä yritysten sisällä. Ihmiset kuuntelevat toisiaan mielellään, jos he pystyvät tuottamaan jotain lisäarvoa. Viestintätutkimukset osoittavat, että yrityksen työntekijöitä pidetään uskottavampina viestijöinä, kuin yritystä itseään. Henkilökunnan sosiaalisen median tilit olisi laitettava heti ensimmäisenä kuntoon, sillä sen kautta tavoitetaan yhä enemmän nykyisiä, sekä uusia potentiaalisia asiakkaita ja sidosryhmiä. Henkilöstön verkostoitumistaitojen kehittämiseen kannattaaJatka lukemista ”Mitä on työntekijälähettilyys?”

Miksi verkostoituminen on tärkeää?

Tänä päivänä liike-elämässä ei kukaan pärjää enää yksin. Yrittäjän pitää verkostoitua menestyäkseen ja pystyäkseen jatkamaan liiketoimintaa. Verkostot tarjoavat yhteistyökumppaneita, potentiaalisia työntekijöitä, asiakkaita ja yhteisöllisyyden tunnetta. Yrittäjät löytävät verkostoista myös tärkeitä voimavaroja. Verkostoitumistaidot nousevat tulevaisuudessa aina vain tärkeämmäksi taidoksi myös työnhakijoiden ja työntekijöiden kannalta. Jo nyt rekrytoijat ovat alkaneet kiinnostua siitä, millaisen verkoston potentiaalinen työntekijäehdokas omaa.Jatka lukemista ”Miksi verkostoituminen on tärkeää?”

%d bloggaajaa tykkää tästä: